Bellezza's

Tiibetinspanielin kasvatustyöni aloitin vuonna 1985, jolloin hankin kantanarttuni Sundayeveningin. " Sandy " on periyttänyt jälkeläisilleen erinomaisen iloista, leikkisää ja ihmisrakasta luonnettaan, joka näkyy sen jälkeläisissä vielä useiden sukupolvienkin jälkeen.

Bichon Havanaisien kasvatustyö alkoi  aivan sattumalta vuonna 1992. Silloin hankimme tyttärellemme Heidille kantanarttumme "Daisyn"  agilitykoiraksi. Näyttelyinnostus kuitenkin kasvoi ja vei lopulta voiton agilityharrastuksesta. Daisy on osoittautunut yhdeksi parhaista oikean rotutyypin periyttäjistä Suomessa.

Havaneesien kasvatuksesta olen saanut Suomen Kennelliiton myöntämän Vuolasvirta-palkinnon vuonna 2004 ja Suomen Koirankasvattajat ry:n kasvattajapalkinnon vuonna 2003

  Perheeni

Asumme omakotitalossa 2 km Kajaanin keskustasta Iisalmeen päin.

Olemme yrittäjäperhe ja työskentelen yrityksessämme toimistonhoitajana. Tällä hetkellä meillä on työntekijöitä 51. Halutessasi tietoa yrityksemme toiminnasta voit vilkaista sivua www.huurinainen.fi

Perheeni osallistuu kanssani koirieni hoitoon ja apunani on tarvittaessa muutamia nuoria auttamassa. Lapsistamme kahdella on jo omassa taloudessaan molemmilla kaksi koiraa ja uskon myös nuorimman joskus tulevaisuudessa hankkivan lemmikin, kunhan tulevaisuus hieman selkiytyy.

Vanhin poikamme Harri toimii työpäällikkönä yrityksessämme ja hänen vaimonsa Jaana-Maria työskentelee konttorissamme erilaisissa toimistotehtävissä. Kesäkuussa 2007 heidän perheeseensä syntyi esikoistyttö Anni-Ilona. Heillä on myös kaksi tiibetinspanielia, Bellezza´s Exootti ja Gilda, kotoisammin Iines ja Minni.

   

Keskimmäinen lapsistamme, Heidi, opiskelee Jyväskylän yliopistossa tilastotieteitä ja biologiaa. Tällä hetkellä hän on töissä ja samalla ratsastusvalmennuksessa Saksassa. Hänellä on mukanaan kaksi tiibetinspanielia Banda ja Mandi. 

Heidi kuuluu myös kouluratsastuksen Suomen senioreiden B-maajoukkueeseen ja hoitaa opiskelujensa ohella kolmea ratsuaan Eevaa, Sonia ja Anthonya.

Nuorimmaisemme Heikki opiskelee Lapin yliopistossa kauppatieteitä ja johtamistaitoa.